Husk at vaske hænder – Så lad da vær!

På Facebook læste jeg igår denne artikel, som i alt sin enkelthed går ud på at fortælle, at hvis du spiser klementiner, der er dyrket på konventionel vis, så skal du huske at være omhyggelig med at vaske hænder, da skralden er sprøjtet med pesticider og nervegift, som en del af konventionel ukrudtbekæmpelse.
Som om det ikke er uhyggeligt nok, så fortsætter den med at oplyse om, hvordan man har fundet ud af, via forskning, at fostre, børn og voksne kan udvikle alt fra Parkinsons, demens og til  indlæringforstyrelser.
Alt imens jeg sidder og bliver klogere på- og forfærdet over disse stoffer indvirkning på os mennesker, får jeg mere og mere fornemmelsen af, at noget er helt galt.
Vi skal da ikke slå os til tåls med, at vi lige skal huske at vaske hænder efter at have rørt ved nervegift, og at der forøvrigt er en overførsel gennem huden.
I min optik burde der være forskere, der buldrede og bragede frem med krav om forbud mod overhovedet at bruge sådanne gifte i forbindelse med madproduktion, når man allerede kender så grove bivirkninger ved stofferne. Der burde være politikere, som stod klar til at gribe en så veldokumenteret bold og lovegive ordenligt omkring vores sundhed.
Hvad stopper dem?

Husk at vaske hænder – Så lad da vær, det er simpelthen ikke godt nok.

 

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s